Βύρωνας: Πέταξε το μωρό της αδερφής του και έπεσε στο κενό

2015-03-12 16:27
Φωτογραφία για Βύρωνας: Πέταξε το μωρό της αδερφής του και έπεσε στο κενό - Νεκρό το μωρό
 
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 13.00 στην περιοχή του Βύρωνα. Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ένας άντρας πέταξε ένα βρέφος από ταράτσα πολυκατοικίας στον Βύρωνα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Το μόλις 4,5 μηνών κοριτσάκι είναι νεκρό, καθώς μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» χωρίς σφυγμό, ενώ αυτή την ώρα ενημερώνονται οι γονείς του. Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Μαριλίζα Οικονόμου ζήτησε άμεσα τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ένας άντρας πέταξε ένα μωρό από ταράτσα πολυκατοικίας στον Βύρωνα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό το μωρό, ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών, ήταν το παιδί της αδερφής του, η οποία είχε αφήσει το βρέφος για λίγη ώρα με τον θείο του, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της.

Ωστόσο, αντί να το προσέχει, εκείνος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αφού πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος, ωστόσο, ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία του και κατάφερε να επιζήσει της πτώσης.
 


Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, πριν από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως είπε στις αρχές γνώριζε ότι ο αδερφός της αντιμετώπιζε λίγα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Ανοιχτό είναι ακόμα το ενδέχομενο της αυτοκτονίας και της εγκληματικής ενέργειας, ενώ το σενάριο του ατυχήματος αποδυναμώνεται.