Π.Καμμένος

2015-03-08 19:13

Για το ενδεχόμενο νέων εκλογών, μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων ελλήνων , Πάνος Καμμένος, από το βήμα του 6ου συνεδρίου του κόμματος του, που διεξάγεται τρία χρόνια μετά την ίδρυση του, τονίζοντας "αν τις θέλουν θα πάρουμε διψήφιο ποσοστό".

Ο κ. Καμμένος προέβει σε ένα απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των ΑΝΕΛ, ενώ παράλληλα σκιαγράφησε και το σχεδιασμό για τη μελλοντική πορεία του κόμματος.

Στάθηκε στις δημοσκοπικές  μετρήσεις πριν τις εκλογές, οι οποίες έφερναν τους ΑΝΕΛ έξω από τη βουλή, υπονοώντας ότι δεν επρόκειτο για τυχαίο λάθος.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη από τον κ. Καμμένο η παρέμβαση  δύο «παραγόντων» από τη Γερμανία, οι οποίοι ζητούσαν τη μη συμμετοχή των ΑΝΕΛ, σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι "εάν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητα τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση."