Αεροσκάφος γύρισε πίσω λίγο μετά την απογείωση επειδή φορτοεκφορτωτής αποκοιμήθηκε στον χώρο αποσκευών

2015-04-14 10:08
Αεροσκάφος γύρισε πίσω λίγο μετά την απογείωση επειδή φορτοεκφορτωτής αποκοιμήθηκε στον χώρο αποσκευών [εικόνες & βίντεο]
 
-A+A
 

Ένα αεροσκάφος της Alaska Airlines το οποίο μόλις είχε αναχωρήσει από ένα αεροδρόμιο στην περιοχή του Σιάτλ με προορισμό το Λος Άντζελες αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα.

Αιτία ήταν πως ένας φορτοεκφορτωτής είχε παγιδευτεί στο πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου, κάτω από την καμπίνα των επιβατών, καθώς είχε αποκοιμηθεί, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ο πιλότος του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 448 της Alaska Airlines άκουσε κρότους από το κάτω μέρος του αεροσκάφους μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, νότια του Σιάτλ, σύμφωνα με την εταιρεία. Ακουγόταν ακόμη κάποιος να ουρλιάζει από το πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου του αεροσκάφους, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Αφού το αεροσκάφος επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια, έπειτα από 14 λεπτά πτήσης, ο φορτοεκφορτωτής βγήκε εντέλει από το διαμέρισμα φορτίου, όπου πάντως η πίεση και η θερμοκρασία είναι ελεγχόμενες.