Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο

2015-04-02 09:35
 
Φωτογραφία για Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο
 
Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου από το Δρομοκαϊτειο στο οποίο νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Στις 6:05 ενημερώθηκε η αστυνομία και άρχισε να την ψάχνει. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι απέδρασε τη νύχτα. Οι φρουροί βρήκαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή το πρωί και η Βίκυ Σταμάτη που νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο δεν ήταν στο δωμάτιο της.

Αυτό επιβεβείωσε ο δικηγόρος της κύριος Ραγκούσης. Ο ίδιος είπε στην τηλεολπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και μάλιστα την παρακάλεσε μέσω να επιστρέψει και να σκευτεί πρώτα το παιδί της.

Ακόμη ο δικηγόρος της είπε ότι σε επικοινωνία που είχαν εχτές τον ευχαρίστησε και του είπε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται πλέον μακριά από το παιδί της.

Αλλά και ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, μέσω της πρωινής εκπομπής του Mega απηύθυνε έκκληση στην κα Σταμάτη να γυρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο γράμμα που άφησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».


Οι αρχές, έχουν επικοινωνήσει και με τον αδερφό της, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι εχτές απορρίφθηκε ένα ακόμη αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκισή της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην αίτησή της επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.

«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου» ανέφερε.

Το δικαστήριο όμως απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτηση της με σκεπτικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.