Αρνητικό κλίμα στη ΝΔ: Επιστρέφει από τη Μαδρίτη ο Γεωργιάδης αφήνοντας αιχμές κατά Μεϊμαράκη

2015-10-22 14:43

Στη Νέα Δημοκρατία η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη, με τους υποψήφιους για την προεδρία να κάνουν μεν επισήμως δηλώσεις υπέρ της ενότητας της κεντροδεξιάς παράταξης, αποδεικνύοντας όμως στην πράξη ότι το κλίμα είναι βαρύ και πως υπάρχει αν μη τι άλλο καχυποψία.

 
 
 

Με αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει εσπευσμένα από τη Μαδρίτη, όπου συνεχίζεται η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα την δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς η πρόσκληση να είμαστε όλοι κλπ ήταν προσχηματική” έγραψε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στο twitter.

 

Την ενόχληση του κ.Γεωργιάδη φέρεται να προκάλεσε το γεγονός ότι η πλευρά του κ.Μεϊμαράκη -κατά τους αντιπάλους του- χρησιμοποίησε τη συμμετοχή στη συνεδρίαση του ΕΛΚ για τη δική του προβολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δε θα μεταβεί σήμερα στη Μαδρίτη, επισήμως λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, καθώς έχει 39 πυρετό και ο ιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει.

Ο κ.Γεωργιάδης κατά την παραμονή του στη Μαδρίτη είχε και συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε προσκληθεί ως ομιλητής σε εκδήλωση από το ΕΛΚ.

Σε αντίθεση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα που πήρε αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον κ.Σαμαρά (είναι ενδεικτικό πως στην επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ δεν αναφερόταν καν πως θα βρισκόταν στην ισπανική πρωτεύουσα και ο πρώην πρωθυπουργός), ο κ.Γεωργιάδης διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του και όπως υποστήριξε οι Ευρωπαίοι μιλούν με θερμά λόγια για τον κ.Σαμαρά.