Εικόνες-σοκ αντικρίζουν οι διασώστες

2015-10-31 17:26

 

Στα δύο έχει κοπεί το αεροπλάνο, σύμφωνα με τα μέλη των σωστικών συνεργείων που επιχειρούν στην περιοχή της συντριβής. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι διασώστες περιγράφουν ανατριχιαστικές εικόνες, με επιβάτες που βρέθηκαν νεκροί, δεμένοι στις θέσεις τους ανάμεσα στα συντρίμμια και 5 παιδιά μεταξύ τους. Εντόπισαν και το "μαύρο" κουτί.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία για τον εντοπισμό επιζώντων και η συντριβή του μοιραίου Airbus στο Σινά, καταγράφεται στις μαύρες σελίδες του μακάβριου καταλόγου με τις μεγάλες αεροπορικές τραγωδίες. Το ρωσικό αεροσκάφος μετέφερε 224 επιβάτες, ανάμεσά τους 17 παιδιά, και 7 άτομα προσωπικό και συνετρίβη στην περιοχή Χασάνα, νότια του Αρίς, στο Σινά της Αιγύπτου.

Αιγυπτιακές αρχές αναφέρουν ότι βρέθηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου ρωσικού αεροπλάνου που συνετρίβη στο Σινά. Στο μαύρο κουτί έχουν καταγραφεί τα δεδομένα πτήσης του Airbus που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της συντριβής, όμως δεν είναι γνωστό σε τι κατάσταση εντοπίστηκε.

Τραγική είδηση το γεγονός ότι ανασύρθηκαν νεκρά και τα 17 παιδιά που επέβαιναν στο αεροπλάνο της Kolavia, σύμφωνα με ενημέρωση των αιγυπτιακών διασωστικών συνεργείων.