Έκτακτο: Εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

2015-04-03 16:29

Πριν από λίγο ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ότι σε εκκλησία του Χαϊδαρίου εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε αποδράσει τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Απριλίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην εκκλησία της Παναγίας στην οδό Καραολή Δημητρίου και Υψηλάντου, στο Χαϊδάρι .

Στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι βρέθηκε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη. 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη τηλεφώνησε στον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση και του είπε ότι ήθελε να παραδοθεί. Στη συνέχεια εκείνος ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία οδηγήθηκε στο Χαϊδάρι, όπου περίμενε η κυρία Σταμάτη σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
 
Όταν η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε από τους άντρες της αστυνομίας στα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κρατούσε στα χέρια της ένα σημείωμα, στο οποίο η ιδία έγραφε: «Μάνα τελειώνεις. Η αγάπη περισσεύει», ενώ από κάτω είχε ζωγραφίσει δύο καρδιές.

Ο κ. Ραγκούσης υπογραμμίζει ότι το μόνο που ψέλλισε εκείνη, ούσα καταπονημένη, ήταν πως έφυγε γιατί δεν άντεχε άλλο και ήθελε να πάει στο παιδί της, να το ξανακρατήσει αγκαλιά.

Οπως φαίνεται όλες αυτές τις ώρες η κυρία Σταμάτη βρισκόταν στην περιοχή πλησίον του Δρομοκαϊτείου.