Εμβολιασμένη πέθανε στην Πάτρα από περικαρδίτιδα - Νεκρή η Λαρισαία που νόσησε με κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό της

2021-11-28 08:35

Στην Πάτρα μια 40χρονη εμβολιασμένη γυναίκα, έπαθε περικαρδίτιδα και καταχωρήθηκε ως νεκρή κορωνοϊού. 

Η άτυχη γυναίκα στην Πάτρα εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα περικαρδίτιδας και μετά από λίγες ημέρες κατέληξε. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της και το εμφάνισε ξαφνικά.

Η κοπέλα είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό τον Ιούλιο με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Ωστόσο, την Πέμπτη εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Υπεβλήθη σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Όμως τα συμπτώματα επέμεναν και έκανε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό της ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και πήρε αντιβίωση.

Όμως το πρωί της Τρίτης η κοπέλα κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περικαρδίτιδα. Οι γιατροί συνέστησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όμως λίγες μέρες μετά κατέρρευσε.

«Έσβησε» η 56χρονη που νόσησε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της

Στη Λάρισα μια 56χρονη εκπαιδευτικός νόσησε με Covid-19 δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και πέθανε «από κορωνοϊό». Η εκλιπούσα ήταν φιλόλογος στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και γι’ αυτό καθυστέρησε να εμβολιαστεί. Το έπραξε στις αρχές του μήνα, όμως δύο ημέρες μετά, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε για μέρες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τη νόσο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ήταν παντρεμένη και είχε μία κόρη. Για το θάνατό της εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος καθηγητών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας εκφράζοντας «τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής συναδέρφου, φιλολόγου, Αγγελικής Μήτσιου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.
Αντί στεφάνου αποφασίστηκε να κατατεθεί χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των Συσσιτίων του Ιερού Ναού των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.»

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.