Φυσικά είμαι αντικομμουνιστής. Μπροστά στα γκούλαγκ τα ξερονήσια μοιάζουν με Χίλτον

2015-11-18 18:37
 

Βέβαιος για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής δήλωσε κατά το live chat ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που θεωρείται το outsider σε αυτή την κούρσα.

 
 
 

Δήλωσε επίσης υπερήφανα δεξιός και αντικομμουνιστής, ισχυριζόμενος μάλιστα πως μπροστά στα γκούλαγκ τα ξερονήσια μοιάζουν με Χίλτον.

“Φυσικά και είμαι αντικομμουνιστής, αφού πιστεύω στην ελευθερία και στη δημοκρατία. Οι κομμουνιστές πιστεύουν στη δικτατορία του προλεταριάτου και εχθρεύονται τη δημοκρατία. Αλλά αυτή είναι και η βασική μας διαφορά. Εμείς και σεβόμαστε τη δική τους γνώμη και εξασφαλίζουμε την ελευθερία του λόγου και για αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε. Για αυτό είμαστε δεξιοί. Οπως βλεπετε στο δικό μας πολίτευμα το ΚΚΕ μπορεί να είναι στη Βουλή και ας αμφισβητεί το Σύνταγμα. Αν κυβερνούσαν όμως οι κομμουνιστές, όπως έκαναν όπου κυβέρνησαν, εμάς οχι στη Βουλή δε θα μας είχαν, αλλά μάλλον θα είμασταν στα γκουλαγκ μπροστά στα οποια τα ξερονήσια μοιάζουν με το Χίλτον”, είπε ειδικότερα απαντώντας στο ερώτημα εάν εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και μετά πρωθυπουργός θα ανοίξει τα ξερονήσια και εάν θα είναι πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες ή μονο για τους αντικομμουνιστές.