Γερμανία: 10 άτομα πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό...απο "αλλες"ασθενειες!!

2021-01-15 08:36

Δέκα άτομα στην Γερμανία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, με τον επικεφαλής του του Γερμανικό Ινστιτούτο «Paul Ehrlich» για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων, Μπριζίτ Κέλερ-Στανισλάφσκι να ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει έρευνα. 

Σύμφωνα με την ειδικό, οι νεκροί ήταν ηλικίας 79 έως 93 ετών, όλοι με προηγούμενες ασθένειες. Παράλληλα, ο χρόνος μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου κυμαινόταν από αρκετές ώρες έως τέσσερις ημέρες.

«Μέχρι χθες είχαμε εννέα περιπτώσεις. Πρέπει να περιμένουμε τα δεδομένα από την Κάτω Σαξονία [για μια άλλη φερόμενη περίπτωση], τότε θα υπάρξουν 10. Μιλάμε για ασθενείς σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλές ασθένειες, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία. Έχω ήδη πει ότι μελετάμε αυτές τις περιπτώσεις [...] Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα μας υποθέτουμε ότι πέθαναν από τις κύριες ασθένειές τους, που συνέπεσαν με τον εμβολιασμό» δήλωσε η Κέλερ-Στανισλάφσκι.