Για τον Σ.Θεοδωράκη η θέληση του Υπ.Δικαιοσύνης για διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων υποστηρίζεται μόνο από τους φασίστες!

2015-03-12 16:43

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδωράκη έχει ως εξής: 

«Κάτι συμβαίνει με τους υπουργούς της κυβέρνησης. Να σας πω ενδεικτικά το εξής: Τη Δευτέρα βγήκε ο επίτροπος της Δικαιοσύνης της ΕΕ  για να αποτιμήσει τη δικαιοσύνη στις χώρες της ΕΕ. Όπως φαντάζεστε η Ελλάδα είναι μια από τις τελευταίες χώρες στην ποιότητα απονομής δικαιοσύνης.

Ο κ. Παρασκευόπουλος είναι 45 ημέρες υπουργός , έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις τις δύο τελευταίες ημέρες μόνο και μόνο για να πει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη Γερμανική περιουσία στην Αθήνα. Δεν μπορώ να ξέρω πώς ένας Γεραμανοτραφής νομικός όπως ο κ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου.

Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Διαρρέουν από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το ινστιτούτο Γκέτε , φαντάζομαι ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης ξέρει τι είναι αυτό το Ινστιτούτο και τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι διαρροές είναι ντροπή. Ο κύριος Παρασκευόπουλος θα βρει χειροκροτητές μέσα στους φασίστες και όχι στον ελληνικό λαό».