Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα πλέον όλων των πολιτών! - Θ.Βασιλακόπουλος: «Εμβολιαστείτε για να σας τη δώσουμε»

2021-08-02 11:32

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες ελεύθεροι, παρά μόνο οι εμβολιασμένοι, αυτά είπε ουσιαστικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821 κατά την οποία οι πρόγονοι μας έδωσαν τη ζωή τους για να αποτάξουν τον τουρκικό ζυγό. 

Ο Θ.Βασιλακόπουλος έκανε την εκτίμηση ότι αν δεν εμβολιαστούμε, η ζωή μας θα παραμένει υπό προϋποθέσεις ελεύθερη, δηλώσεις παρόμοιες να υπενθυμίσουμε πως έχει κάνει και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη. Η οποία μάλλον θεωρεί πως η ελευθερία είναι «προνόμιο» και όχι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε πολίτη. 

 
 
 

Ο καθηγητής, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε ότι: «Το ζήτημα είναι η αύξηση των κρουσμάτων να είναι λελογισμένη και διαχειρίσιμη. Το μαγικό αποτέλεσμα του εμβολιασμού είναι ότι 3.000 κρούσματα τον Νοέμβριο μας έδιναν 100-120 νεκρούς, 3.000 κρούσματα τον Μάρτιο μας έδιναν γύρω στους 70-80 νεκρούς και 3.000 κρούσματα τώρα μας δίνουν 10-15 νεκρούς. Όμως, 15 νεκροί είναι πάρα πολλοί. Δεν υπάρχει τρόπος να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να γλεντάμε με τον τρόπο που ζούσαμε πριν τον κορωνοϊό. Αν δεν εμβολιαστούμε η ζωή σας θα είναι υπό προϋποθέσεις ελεύθερη».