Η Γερμανία θα «κατακτήσει» την Ευρώπη με την βοήθεια των μεταναστών

2015-09-18 09:15

Ανοίγοντας» τις  πόρτες  σε χιλιάδες μετανάστες η  Γερμανία έχει ένα έξυπνο σχέδιο κατά  νου προς  εφαρμογή,  σύμφωνα με την πολιτική ελίτ της χώρας . Η εισροή μεταναστών θα βοηθήσει στην επίλυση  του επισφαλούς  δημογραφικού προβλήματος της χώρας, την ενίσχυση της οικονομίας , κάνοντας την  Γερμανία ένα ηθικό παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη, έγραψε μία  Πολωνή  δημοσιογράφος

Η Γερμανία σχεδιάζει να «δεχθεί»  800.000 μετανάστες μόνο φέτος και περίπου δύο εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια. Με πλήρη επίγνωση των πιο άμεσων αρνητικών πτυχών της εν λόγω απόφασης, οι Γερμανοί εξακολουθούν να παίρνουν το ρίσκο επειδή συνειδητοποιούν τα μακροπρόθεσμα οφέλη που  θα μπορούσαν να αποκομίσουν  , γράφει η Ελίζα Λιτάκ έγραψε σε  άρθρο της στο Portal  wPolityce.pl .

Η μετανάστευση θα μπορούσε να αντιστρέψει την κύρια αδυναμία της Γερμανίας, την επισφαλή δημογραφική κατάσταση της,  και να βοηθήσει στην καταβολή των συντάξεων του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ(!!).Οι μετανάστες είναι σημαντικά νεότεροι από τον εγχώριο πληθυσμό. Λαμβάνοντας υπόψη τις μείζονες δημογραφικές προκλήσεις της Γερμανίας, αυτό αποτελεί μια ευχάριστη είδηση.

Πολλοί μετανάστες διαθέτουν συγκεκριμένες δεξιότητες, αλλά  και την ικανότητα και την προθυμία για εργασία. Το «άνοιγμα» της γερμανικής αγοράς εργασίας γρήγορα και διεξοδικά προς  τους μετανάστες, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη γερμανική οικονομία. Η σημαντική αύξηση στην φτηνή προσφορά εργασίας θα συμβάλει επίσης στην αύξηση της γερμανικής παραγωγής.

Τα γερμανικά βιομηχανικά τραστ , όπως η Porsche, Daimler, η Deutsche Post, η Evonik και άλλοι, είναι έτοιμοι να δεχθούν «με ανοικτές αγκάλες»  τις νέες αφίξεις. Με την ανεργία σε χαμηλά ποσοστά οι γερμανικές εταιρείες χαιρετίζουν την εισροή φθηνού εργατικού δυναμικού.

Δηλαδή  η Γερμανία θα έχει στα εργοστάσια της  μία «Κίνα» από  εργάτες κατεβάζοντας το κόστος ακόμα πιο χαμηλά , αυξάνοντας παράλληλα και το περιθώριο κέρδους.  Με τέτοιο φθηνό εργατικό δυναμικό,  ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας είναι « καταδικασμένοι».Η Ελλάδα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα . Η χώρα έχει βυθιστεί στο χάος από την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών από την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, και γίνεται  λιγότερο ελκυστική  οικονομικά , αυξάνοντας την οικονομική εξάρτηση της ακόμη περισσότερο από τον κύριο πιστωτή της , που είναι η  Γερμανία.

Η Ουγγαρία, η οποία προσπαθεί να είναι λιγότερο εξαρτημένη από τις Βρυξέλλες, αλλά θα  βρει επίσης το ίδιο «τέλος», κατηγορούμενη από την διεθνή κοινότητα  για κακομεταχείριση μεταναστών  σε ολόκληρη την επικράτειά της.

Η Πολωνία, η Σλοβακία και η Τσεχία ομοίως  επιδεικνύουν   «ανοχή» της κατάστασης, εξασφαλίζοντας έτσι την μη παρέμβαση στην προγραμματισμένη προσέγγιση του Βερολίνου με την Ρωσία, με την μορφή μιας συμφωνίας για τον αγωγό  Nord Stream-2 .

Η δεδηλωμένη επιθυμία της Γερμανίας να φιλοξενήσει  εκατομμύρια των μεταναστών που αναζητούν μια καλύτερη ζωή στην Δύση,  είναι η επιτομή των ευρωπαϊκών ηθικών αξιών , όπως η αλληλεγγύη, η υπευθυνότητα, κάτι τα οποίο διακυρήσει    και ο Χριστιανισμός, τονίζει η Πολωνή δημοσιογράφος.

Η ουσία όμως είναι ότι οι Μουσουλμάνοι θα κατακλύσουν την Ευρώπη , με όλα τα γνωστά αποτελέσματα. Όσο για την Γερμανία υπάρχουν τα σχέδια των βιομηχάνων , αλλά ο γερμανικός εθνικισμός . ευρίσκεται σε φάση μεγάλης ανόδου με « επικίνδυνη προοπτική» το επόμενο διάστημα.   



.



.