Η Ρούπα προσπάθησε με ελικόπτερο να απελευθερώσει τον Μαζιώτη

2016-02-22 18:55

Απετραπει  απόδρααση του γνωστού τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές του Κορυδαλλού, μία απόδραση που είχε σχεδιαστεί με ελικόπτερο όπως και εκείνη του κακοποιού Παλαιοκώστα.

Την απόδραση φαίνεται πως είχε οργανώσει η γυναίκα του γνωστού τρομοκράτη, η Πόλα Ρούπα η οποία είχε ενοικιάσει ελικόπτερο και η υπόθεση αποκαλύφθηκε τελικά από τον χειριστή του ελικόπτέρου.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή Ερμιόνη και κατά τη διάρκεια της πτήσης προς Αθήνα, η Πόλα Ρούπα έβγαλε όπλο και απειλώντας τον πιλότο, προσπάθησε να τον υποχρεώσει να κατευθυνθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σχεδίαζε να απελευθερώσει τον άντρα της, Νίκο Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χειριστής του ελικοπτέρου φαίνεται πως παραπλάνησε τη Πόλα Ρούπα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, με αποτέλεσμα να φτάσουν κοντά στις Ερυθρές στη Θήβα. Εκεί, η Πόλα Ρούπα φαίνεται πως πυροβόλησε δύο φορές μέσα στην καμπίνα του ελικοπτέρου για εκφοβισμό.

Τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή και η Πόλα Ρούπα τράπηκε σε φυγή. Άντρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν στο σημείο μία περούκ, ενώ στην κατάθεσή του ο χειριστής φαίνεται πως αναγνώρισε στο πρόσωπο της γυναίκας τη συμβία του γνωστού τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη, η οποία τα τελευταία χρόνια αναζητείται μαζί με το ανήλικο παιδί της.