ΙΤΑΛΙΑ Bίαιη καταστολή της πορείας κοντά στο Κοινοβούλιο.

2021-10-10 08:57

Μαζική διαδήλωση κατά υποχρεωτικού πιστοποιητικού εμβολιασμού ( υγειονομικό διαβατήριο) και υποχρεωτικού πειραματικού εμβολίου στη Ρώμη..

Ο Ντράγκι ρίχνεται βορά στο Κολοσσαίο του λαού που τραντάζει την πρωτεύουσα με την ιαχή όχι ”Καίσαρα οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν” αλλά “Draghi, Draghi, vaffanculo!”

Άλλο σύνθημα ήταν: άτομα σαν εμάς δεν εγκαταλείπουν ποτέ.

Πολίτες επιτέθηκαν στην έδρα του ξεπουλημένου συνδικάτου CGIL (Ιταλική Εργατική Συνομοσπονδία ) στην αιώνια πόλη αντιτιθέμενοι στο γεγονός ότι από 15 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι που δεν θα διαθέτουν υγειονομικό πάσο δεν θα μπορούν να εργαστούν…Επεισόδια μάχες σώμα με σώμα. Τελικά ο κόσμος εισέβαλε στο κτίριο. Οι συνεργάτες αυτή τη Μαύρη Περίοδο των Κυνηγών Κεφαλών κατά εργαζομένων περίσσεψαν.

”Η κυβέρνηση της Ιταλίας καθιστά υποχρεωτική την υιοθέτηση του «green pass» για τους υπαλλήλους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Το μέτρο ισχύει από τις 15 Οκτωβρίου, ενώ αφορά και τους αυτοαπασχολούμενους.«Είμαστε βέβαιοι πως η εκτεταμένη χρήση της πράσινης κάρτας θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε την εκστρατεία εμβολιασμού. Σύντομα θα μεγαλώσουμε το δίκτυο των φαρμακείων που κάνουν εμβόλια, αλλά και τεστ PCR και Rapid» δήλωσε ο Ρομπέρτο Σπεράντζα.”(euronews)