Jumbo - Κλειστό το ηλεκτρονικό κατάστημα μέχρι νεωτέρας

2020-11-25 09:26

Είδε πως κινήθηκαν οι παραδόσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, αλλά μάλλον δεν περίμενε ότι θα το ξαναζήσουμε για να οργανωθεί καταλλήλως. 

Ο λόγος για τα Jumbo, όπου το e-shop του «κατέβασε ρολά» εδώ και μία εβδομάδα, μιας και ο όγκος των παραγγελιών είναι τεράστιος και αδυνατεί να παραδώσει.

Οι ανεκτέλεστες παραγγελίες που είχαν προλάβει να υποβληθούν ως τις 17 Νοεμβρίου όταν και «κλείδωσε» το e-shop παραμένουν δεκάδες χιλιάδες καθώς η αλυσίδα αφενός δεν έχει την υποδομή να ανταποκριθεί, αφετέρου εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα δίκτυα ταχυμεταφορών που δέχονται τεράστια πίεση λόγω και του Black Friday.

Πλέον κανένας καταναλωτής δεν μπορεί να κάνει την παραγγελία του και η σελίδα βγάζει το παρακάτω μήνυμα:«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».