Καμμένος

2015-05-25 19:12

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για συμφωνία ακόμη και εντός των επόμενων ωρών, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

"Κανείς δεν ξέρει ακόμα την τελική συμφωνία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε αν η χρυσή τομή με τους δανειστές δεν έχει βρεθεί μέχρι τις 5 Ιουνίου, τότε το ενδεχόμενο να μην πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ μένει ανοιχτή.

Σε ό,τι αφορά, ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο κ. Καμμένος απέρριψε ένα τέτοιο σενάριο, στρέφοντας τα βέλη του κατά του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο χαρακτήρισε "πατερίτσα" και για το οποίο σημείωσε ότι "δεν θα τους κάνουμε τη χάρη".

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τις φωνές που ζητούν ρήξη και πλήρη τήρηση των κόκκινων γραμμών, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι όλοι με τον τρόπο τους, ακόμα και με τις διαφωνίες τους, συμβάλλουν στις διαπραγματεύσεις, καθώς στέλνουν μήνυμα στους δανειστές.