Κολοσσιαία μεταφορά δυνάμεων για την Παρέλαση της Νίκης στη Μόσχα.!

2015-03-24 09:44

Οι Ρώσοι προετοιμάζονται για μια πρωτοφανή επίδειξη προβολής ισχύος κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα για τον εορτασμό  της ημέρας της νίκης στις 9 Μαΐου.

Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες με τα νέα οπλικά συστήματα, που πρόκειται να παρουσιάσουν, έχουν βγει στη δημοσιότητα και τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά: Το νέο άρμα μάχης Armata, το νέο ερπυστριοφόρο ΤΟΜΑ Kurganets-25, το νέο εξοπλισμένο τροχοφόρο  ΤΟΜΠ Bumerang, το νέο Α/Κ πυροβόλο 2S35 Koalitsija-SV και φυσικά το μαχητικό T-50 είναι μόνο μερικά από αυτά.

Η πρώτη δημόσια παρουσίαση του Armata καθώς και των υπολοίπων οχημάτων πρόκειται να είναι ένα από τα πλέον καλά φυλαγμένα  μυστικά της φετινής παρέλασης.

Στις τρεις  φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο το Armata όσο και τα Kurganets και το 2S35 έχουν καλυμμένους τους πυργίσκους τους δείγμα πως, αν και απομένουν λιγότερο από 50 ημέρες για  την παρέλαση, οι Ρώσοι δε θέλουν να δημοσιοποιήσουν την τελική διαμόρφωση των νέων τεθωρακισμένων τους.