Μιχαλολιάκος: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαλύσει το εθνικό κράτος

2015-11-19 21:25
Μιχαλολιάκος: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαλύσει το εθνικό κράτος
 
 
 

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για ανευθυνότητα της κυβέρνησης και επικίνδυνη εθνική πολιτική.

Για το χρέος της χώρας των 320 δισεκατομμυρίων ευρώ ο Νίκος Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι είναι επαχθές, αφού αποδεδειγμένα δεν χρησιμοποιήθηκε επ΄ ωφελεία του ελληνικού λαού, αλλά πήγε σε μίζες.

«Η αντιπολίτευση διατείνεται ότι αντιτίθεται στα μνημονιακά μέτρα, αλλά στις 14 Αυγούστου ψήφισε σύσσωμη τις 970 σελίδες των μνημονιακών προαπαιτουμένων.

Η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης λειτουργεί με την ανακοίνωση ενός σκληρού μέτρου, το οποίο εκ των προτέρων έχει αποφασίσει ότι θα το αποσύρει.

Και όταν τελικά το αποσύρει, μένει η εικόνα της δήθεν φιλολαϊκής συμπεριφοράς», ανέφερε ακόμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Με το παρόν σχέδιο νόμου προστατεύονται μόνο το 25% των δανειοληπτών και οι υπόλοιποι δίνονται βορά στα διεθνή κερδοσκοπικά funds.

Τελικά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο το σύνθημα ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια!», πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

«Σημαντικότερο από όλα είναι το ζήτημα των παρανόμων μεταναστών και των προσφύγων με τους 700.000 χιλιάδες ανθρώπους που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας.

Η Τουρκία ευθύνεται άμεσα για τους πνιγμούς μικρών παιδιών και την ανεξέλεγκτη εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα.

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνη όπως αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία. Η μνημονιακή κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" δεν είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση και δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαλύσει το εθνικό κράτος», σημείωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

«Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στα αντεθνικά αυτά σχέδια», κατέληξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.