ΜΚΟ ψάχνει σπίτια στην Αττική για να στεγάζει λαθρομετανάστες!

2016-02-19 09:57

Διαμερίσματα άδεια, συγκεκριμένων προδιαγραφών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες, αναζητούν Μη Κυβερνητικές Οργανωσεις.Χαρακτηριστή η περίπτωση της ΜΚΟ PRAKSIS (www.praksis.gr) η οποία δημοσιοποίησε πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους ιδιοκτήτες που διαθέτουν τέτοια σπίτια. Βάζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενώ την ίδια ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, δίνει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να γίνονται οι μισθώσεις και τι πρέπει να προσέχουν.

Αναλυτικά, η πρόσκληση της ΜΚΟ έχει ως εξής:

«Το Σωματείο PR.A.K.S.I.S στα πλαίσια του Προγράμματος «RELOCATION SCHEME AND EMERGENCY REPORT» αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα, μονοκατοικίες σε όλη την Αττική με προδιαγραφές φιλοξενίας από 4 έως 6 άτομα. Να είναι άνω των 60 τ.μ, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ και κληρονομικές εκκρεμότητες.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ιδιωτών - ιδιοκτητών, επαγγελματιών και εταιρειών διαμεσολάβησης θα υπάρξει επιτόπια εκτίμηση και αξιολόγηση από ειδικευμένη ομάδα της PR.A.K.S.I.S. προκειμένου να εισηγηθούν την μίσθωση των ακινήτων.