Οι Ουκρανοί επιτέθηκαν στις δημοκρατίες της Νέας Ρωσίας - Βομβαρδισμοί πόλεων

2021-04-03 11:48

Μάχες μεταξύ ρωσόφωνων μαχητών της δημοκρατίας της Νέας Ρωσίας και των ουκρανικών στρατευμάτων έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της αυτόνομης περιοχής του Ντονέτσκ, στην πρώην ουκρανική ανατολική επικράτεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ουκρανικός στρατός άρχισε να βομβαρδίζει με ρουκέτες την πόλη Oktabyrsk στο Ντονέτσκ προκειμένου να πλήξει αποθήκες πυρομαχικών των ρωσόφωνων, όπως και την πόλη Horlivka. 

Η απάντηση των υπερασπιστών των νεοσύστατων δημοκρατιών που βγήκαν μέσα από τις φλόγες του ουκρανικού πραξικοπήματος και της απόσχισης της Κριμαίας ήταν ο βομβαρδισμός των ουκρανικών πόλεων Gnutove, Pyshevik και Krasnogirk με τον ουκρανικό στρατό να ανταπαντά εξαπολύοντας συνδυασμένη επιχείρηση πυροβολικού και τεθωρακισμένων στην περιοχή Avdeeka και την πόλη Pisky.

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν κομάντο του ουκρανικού Στρατού (όχι παραστρατιωτικούς) σε μεταγωγικό ελικόπτερο να μεταφέρονται στο μέτωπο και να έχουν επάνω τους τις νεκροκεφαλές των SS! 

Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα των νεοναζί που στηρίζουν και αποτελούν την αιχμή του δόρατος του ουκρανικού καθεστώτος το οποίο συνεχώς πριμοδοτεί η δύση και κυρίως η αμερικανική κυβέρνηση Μπάιντεν, για να επιτεθεί εναντίον των δημοκρατιών της Νέας Ρωσίας.