Περαία: Πόρισμα-σοκ των ιατροδικαστών - Η 49χρονη θάφτηκε ζωντανή!

2015-09-09 10:27

Η πολύκροτη υπόθεση ππου πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει πρωτοσέλιδο μέχρι και στα διεθνή Μέσα, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τη 49χρονη καρκινοπαθή που θεωρούνταν ότι θάφτηκε ζωντανή στην Άνω Περαία.

Τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών, αποκαλύπτουν ότι η 49χρονη καρκινοπαθής πράγματι θάφτηκε ζωντανή το Σεπτέμβριο του 2014 στο νεκροταφείο της Άνω Περαίας και ότι είχαν ακουστεί οι κραυγές αγωνίας της μέσα από τον τάφο!

Στην αποκάλυψη-σοκ καταλήγουν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών Καλλιόπης Γιαννουλάκη, η οποία φέρεται ότι υπέκυψε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Ωστόσο, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου Ντζάου αποδίδει το θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο!

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην αποκαλυπτική γνωμοδότηση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος της Κ. Ζαφειρίου επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπής».