Πολιτική

2015-11-07 16:45

Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου από ένα εξαγριωμένο πλήθος, ακόμα και στην περίπτωση όπου το πλήθος έχει δίκιο γιατί έχει προκληθεί και το θύμα της επίθεσης είναι ένας από τους πολιτικούς που εμπαίζουν άνανδρα τον λαό και συμπεριφέρεται αρκετά προκλητικά.

Η χθεσινή επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ δεν είναι μια ενέργεια που μπορεί να επικροτήσει κανείς, ωστόσο δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η προκλητικότατη στάση του βο(υ)λευτή. Θέλοντας να επιδείξει πατριωτισμό (;) προσήλθε σε μία συγκέντρωση ανθρώπων που διαμαρτύρονταν έντονα για το πως αντιμετωπίζει σύσσωμος ο προδοτικός πολιτικός κόσμος την γενοκτονία των Ποντίων.

Εάν δει κανείς το video του «ξυλοδαρμού» με προσοχή θα παρατηρήσει πως οι πολίτες που είναι εξοργισμένοι με την θρασεία στάση του βο(υ)λευτή είναι κάθε άλλο παρά «φασιστοειδή» όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος και το κόμμα του. Είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι τους οποίους οι πολιτικάντηδες έχουν μάθει να αγνοούν και να περιφρονούν. Είναι εργαζόμενοι κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, που αποφάσισαν να αντιδράσουν στην πολιτική αδιαφορία σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων.