Προκαλεί τους Έλληνες ο Γ.Παυλάκης (από τις ΗΠΑ): «Δεν είναι κόπωση - Είναι κώφωση»«Τρομοκρατεί» με πιθανό ρεκόρ κρουσμάτων

2021-04-06 13:50

 

 

 

 

Ο ερευνητής Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ υποτίμησε τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ζουν εδώ και μήνες με 534 ευρώ και αν! 

Γιατί το ότι ο γιατρός και ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης χαρακτήρισε… σλόγκαν την κόπωση του κόσμου, εκτός από τους «σώφρονες» που έχουν αντοχές (!!!) και μίλησε για «κώφωση», μόνο ως προσβλητικό μπορεί να εκληφθεί από τους πολίτες που έβαλαν και βάζουν πλάτη και είναι αυτοί που βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται. Ούτε οι πολιτικοί, ούτε φυσικά οι επιστήμονες. Και το μόνο που ακούει ο κόσμος συνεχώς, είναι κατηγορίες και υποτιμητικά σχόλια.

Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν μπορώ πια να ακούω όλο αυτό το σλόγκαν με την κόπωση. Νομίζω ότι ο ελληνικός λαός έχει αντοχές. Νομίζω ότι η πλειοψηφία αντέχει και κρατάει τα μέτρα. Είναι αυτό που λέω το τείχος των σωφρόνων (σ.σ. οι άλλοι δηλαδή είναι τρελοί, ή ψεκασμένοι κατά το κυβερνητικό αφήγημα…). Δεν δέχομαι το επιχείρημα της κόπωσης. Εγώ νομίζω ότι είναι κώφωση.