Σχέδιο επέμβασης του γερμανικού στρατού σε πιθανά επεισόδια με πρόσφυγες

2015-11-05 11:27

Προετοιμασία της κοινής γνώμης στην Γερμανία  και την Ευρώπη αποτελούν δημοσιεύματα όπως αυτό γνωστής γερμανικής εφημερίδας , η οποία με  φόντο τις δηλώσεις Μέρκελ , μιλά ΚΑΘΑΡΑ  για μουσουλμανική εξέγερση στην Γερμανία και στην Ευρώπη.

Από  τέτοιου τύπου  πληροφορίες έχει  ‘’γεμίσει‘  και ο ελληνικός τύπος τον τελευταίο μήνα, για τους χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία.

Η κατάσταση στην ίδια   την Γερμανία  είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Υπάρχει πολύ μεγάλη επιθετικότητα και μια τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των διαφόρων ομάδων των πολιτών, ακόμη και μεταξύ των ίδιων των προσφύγων στα  στρατόπεδα,  που μπορεί να οδηγήσει σε μια έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Ορισμένοι πρόσφυγες δεν βλέπουν τις γερμανικές αρχές ως εμπόδιο και δεν λαμβάνουν υπόψη την τοπική νομοθεσία κατά την έναρξη των βίαιων συγκρούσεων, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Α. Μέρκελ για την ανάγκη να διατηρηθούν  ανοικτά τα γερμανικά  γερμανικά σύνορα, προκειμένου να αποφευχθούν στρατιωτικές συγκρούσεις στην Ευρώπη προκάλεσαν  πανικό και  άγχος στον  γερμανικό πληθυσμό