Σουηδία: «Πρόσφυγες» έτρεψαν σε φυγή αστυνομικούς

2016-01-27 15:14

Μια ακόμη απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Σουηδία, με πρωταγωνιστές «πρόσφυγες» όταν αστυνομικοί στην πόλη Västerås πήγαν σε κέντρο φιλοξενίας «προσφύγων» με εντολή να πάρουν ένα 10χρονο παιδί το οποίο είχε βιαστεί κατ΄ επανάληψη. Αντί όμως να πάρουν το παιδί, ένας αγριεμένος όχλος μουσουλμάνων μεταναστών τους περικύκλωσε με αποτέλεσμα αυτοί να τραπούν σε φυγή αφήνοντας το παιδί πίσω.

Πριν την εμφάνιση των αστυνομικών εργαζόμενοι στο κέντρο φιλοξενίας είχαν προσπαθήσει και αυτοί ανεπιτυχώς να πάρουν το παιδί από το κέντρο αλλά είχαν συναντήσει την οργή των άλλων ενήλικων του κέντρου.

Ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν να επιληφθούν αναφέρει στην εφημερίδα Vestmanlands Läns Tidning: «Ακόμη πιο πολλοί εμφανίστηκαν πίσω μας. Ήδη είχα προετοιμαστεί για να πολεμήσω για τη ζωή μου. Ήμασταν 10 αστυνομικοί  σε ένα στενό διάδρομο και τότε ακούω κάποιον να φωνάζει ότι υπάρχει έξοδος κινδύνου».

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη πριν την δολοφονία μιας 23χρονης εθελόντριας σε κέντρο φιλοξενίας από ένα 15χρονο μουσουλμάνο.

,