Στα Τρίκαλα ο Σαμαράς - "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ το Grexit"

2015-06-20 10:13
Φωτογραφία για Στα Τρίκαλα ο Σαμαράς - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ το Grexit [photos]
 
Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός στο πλαίσιο της προ-συνδιάσκεψης της Ν.Δ Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  στάθηκε κατά την ομιλία του στη σημασία της παραμονής της χώρας μας στη ζώνη του Ευρώ και στην Ευρώπη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στέλνουμε σήμερα όλοι μαζί, από εδώ, από τα Τρίκαλα των εντυπωσιακών ποσοστών, από την καρδιά της αγροτικής Ελλάδας, μήνυμα στην Ευρώπη».

«Η Ευρώπη μας δίνει φθηνή χρηματοδότηση για το χρέος μας και έτσι μπορέσαμε και πήραμε ανάσα την τελευταία τριετία» είπε ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του ArtGalleryHottel(... αν και υπήρχαν φόβοι πως δεν υπήρχε προσέλευση) και πρόσθεσε σχετικά με την εκροή καταθέσεων: «Όσες καταθέσεις φεύγουν, τόσα λεφτά... ELA έρχονται από την Φρανκφούρτη. Αν βγαίναμε από το ευρώ θα ζούσαμε τη χειρότερη καταστροφή που θα είχε πάθει η χώρα μας».
 


Ο Αντ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι  «τα τελευταία έξι χρόνια χάσαμε το 25% τους εισοδήματός μας. Με το Grexit θα χάσουμε σε λίγες εβδομάδες το 50% του μισθού που μας έχει απομείνει. Η οικονομική ασφυξία που ο καθένας βιώνει θα είναι ακόμη χειρότερη» και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα για τις δηλώσεις του για το δελτίο στα τρόφιμα. Από τα βέλη του πρώην πρωθυπουργού δεν ξέφυγε ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία είπε χαρακτηριστικά ότι  «βρίσκεται σε ένα μόνιμο παραλήρημα κατά πάντων. Είναι μία εκκολαπτόμενη τύραννος σε ρόλο αυτοκράτειρας».