"Τελειώνει" ο Περέιρα από Ολυμπιακό

2015-06-04 17:54

Το κλίμα για τον Βίτορ Περέιρα δεν έχει επιστροφή. ΣτονΟλυμπιακό είναι αποφασισμένοι να "τελειώσουν" τον Πορτογάλο προπονητή και αυτό αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Καμία πληροφόρηση για τον αντικαταστάτη του. 

Όπως σας μεταφέραμε από νωρίς το πρωί, το κλίμα για τον Βίτορ Περέιρα μετά τις αποκαλύψεις για διαπραγματεύσεις του με τους Ρέιντζερς δεν ήταν και το καλύτερο. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό ήταν περισσότερο η αφορμή που αναζητούσαν στον Ολυμπιακό για να δώσουν τέλος στη συνεργασία με τον Πορτογάλο. 


Ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, όμως όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις μεταφέρονται για την προσεχή εβδομάδα, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ θα βρεθεί και στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το "διαζύγιο" να θεωρείται δεδομένο, άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους, πλέον, στον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Ήδη, αρκετά ονόματα έχουν παρελάσει σε ρεπορτάζ, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα που είναι ένας εξ αυτών, πάντως, να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Μαρσέιγ
.