Την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, ημέρα εορτασμού από μάγους, αποκρυφιστές και σατανιστές συναξη στους Δελφους

2015-06-16 09:25


«Η θερινή τροπή του ηλίου συμβολίζει τον πλήρη αποχωρισμό της ψυχής από το έρεβος και την είσοδό της στη διαρκή ημέρα, με την απόκτηση της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ (6ο ιερό δράμα της εξελικτικής πορείας της φύσεως). 
Από το έρεβος αποχωρίζεται η ψυχή που απέβαλε τα ανθρώπινα πάθη και απελευθερώθηκε από τα δεσμά του περιβάλλοντός της.
Οι Ορφικοί κατά την θερινή τροπή του Ηλίου τελούσαν εορτάς  που ανεφέροντο στον θρίαμβο κατά του νόμου του θανάτου της τιτανικής φύσεως του Διονύσου του Ελευθερέως. Κατά τις εορτές αυτές εξέφραζαν και την λατρεία τους προς την θεία δημιουργία που έφθασε δια των εκδηλώσεων των Νόμων της στην εμφάνιση των νόμων της Θεοποιήσεως των όντων της.
Επίσης, εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους προς τα θεοποιηθέντα τέκνα της Γης, υπό την προστασία των οποίων ετίθεντο με τη θέλησή τους. 
Στις εορτές που τελούσαν οι Ορφικοί κατά την θερινή τροπή του Ηλίου λάμβαναν μέρος μόνον εκείνοι οι οποίοι είχαν διέλθει όλους τους βαθμούς της ορφικής μυήσεως και τα συμπόσιά τους δεν τ' αποτελούσαν πλέον τα ωμοφάγια αλλά τροφή που την αποκαλούσαν αμβροσιακή και ποτό που το αποκαλούσαν Διονυσιακό οίνο. 
Την αποκορύφωση των εκδηλώσεων των Ορφικών αποτελούσε η εκδήλωση της ευγνωμοσύνης τους προς τον Θεό Απόλλωνα, το Θεό της αιωνίας νεότητος, ο οποίος, κατ’ αυτήν την ώρα του έτους, παρέδιδε την λύρα του στο Θείο Ορφέα για να κρούει τις χορδές της και να μεταδίδει στις ψυχές των μυστών τούς ήχους της, ώστε να εναρμονίζουν τις πνευματικές τους δυνάμεις με την πνευματική φύση του Θεού της αιωνίας νεότητος. 
Η τετάρτη και τελευταία μύηση των Ορφικών μυστηρίων εγίνετο κατά την θερινή τροπή του Ηλίου όταν οι ακτίνες του φωτός Του είναι ζωηρότερες και οι καρποί ωριμάζουν. 

Η σκοτεινή πλευρά στη πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού

Όπως για τους Χριστιανούς κάθε χρόνο υπάρχει η Μεγάλη εβδομάδα όπου τις περισσότερες τον περιπτώσεων τηρείται η νηστεία μέχρι τη Μεγάλη Κυριακή, έτσι και για τους ανθρώπους που πιστεύουν στη μαγεία και πιο συγκεκριμένα, στη Μάυρη Μαγεία, η σημερινή ημέρα, μαζί με την αυριανή, θεωρείται ιερή καθώς αναμένουν τη τρίτη και ιερότερη όπου θα υπάρξει η Μεγαλύτερη Πανσέληνος για ολόκληρο τον Χρόνο. Στις 23 Ιουνίου, θα έχουμε τη μεγαλύτερη Πανσέληνο για το 2013, μια ευκαιρία δηλαδή για να πραγματοποιηθούν τελετές και μάγεια, με σκοπό να προσευχηθουν - εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους.

Επί της ουσίας λοιπόν, η σημερινή ημέρα , η Πρώτη Ημέρα του Καλοκαιριού 2013 για τους σκοταδιστές και παγανιστές, είναι κάτι αντίστοιχο με τη Μεγάλη Δευτέρα των Χριστιανών.Σε καμία περίπτωση όμως, το πρώτο δεν γίνεται για καλό σκοπό, ίσα ίσα, που πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί εξαιρετικά περίεργα φαινόμενα.

Οι τελετες αυτές γίνονται υπο το φως της Πανσέληνου. Δύο μέρες πριν τη Πανσέληνο θεωρείται απαγορευμένη κάθε είδους μαγεία και ξόρκι καθώς αυτή μπορεί να αντιστραφεί και να βλάψει αυτόν που τη τέλεσαι.Μία απο τις πιο γνωστές τελετές που πραγματοποιούνται, είναι αυτή με το Νερό απο πηγάδι, ξόρκια, το κέρμα, το φως της Πανσέληνου και ένα καζάνι

Δε θα μπούμε στη διαδικασία να εξηγήσουμε για το πως γίνεται αυτή η τελετή, καθώς για εμάς , κάθε είδους μαγείας είναι απαγορευμένη και σατανική. Είτε πρόκειται για Μάυρη Μαγεία, είτε για Λευκή, τα μάγεια γενικώς είναι δείγμα πως εμείς σαν άνθρωποι θεωρούμαι τους εαυτούς μας ανώτερους από τον Θεό και προσπαθούμε να κινήσουμε τις δημιουργίες του με το Πνέυμα μας, πράγμα το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, καθώς για να γίνει αυτό αναλαμβάνουν δράση οι Δαιμονες

Μπορεί να ακούγεται λίγο παρατρβηγμένο για όσους είναι της άποψεις "πως ναι, είμαστε παντοδύναμοι στη σκέψη", αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κινήσει αντικείμενα αλλά ούτε και να προκαλέσει ζημιά από μακρυνή απόσταση. Όσοι υποστηρίζουν οτι μπορούν να το κάνουν, στις περισσότερες τον περιπτώσεων είναι ψεύτες ή έχουν άμεση σχέση με τον Σατανισμό.

.