Της αφαίρεσαν "επικίνδυνο καρκίνο" με εγχείρηση - Μετά κατάλαβαν πως ήταν το μελάνι από τα τατουάζ της!

2015-06-14 10:33

Μια 32χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια, στην οποία είχε εντοπιστεί καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, πίστεψε πως είχαν εμφανιστεί και άλλοι όγκοι στο σώμα της, όταν το μελάνι από τα τατουάζ της «ξεγέλασε» τα ειδικά μηχανήματα.
 
Κατά τη διάρκεια της χρήσης ενός ειδικού μηχανήματος, λοιπόν, για την σάρωση της επίμαχης περιοχής, οι λεμφαδένες της γυναίκας «φωτίστηκαν», με συνέπεια οι γιατροί να πιστέψουν πως αυτό σήμαινε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και να υποβάλλουν την γυναίκα σε νέα εγχείρηση.
 
Ωστόσο, όπως φάνηκε, και δυστυχώς μόνο αφότου η εγχείρηση είχε πραγματοποιηθεί, ο καρκίνος της γυναίκας κάθε άλλο παρά είχε εξαπλωθεί – οι λεμφαδένες είχαν απλώς απορροφήσει μελάνι από τα περισσότερα από 14 τατουάζ που κάλυπταν τα πόδια και τους μηρούς της γυναίκας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται συμπτώματα καρκίνου στα μηχανήματα.
 
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δόκτορας Ραμέζ Εσκάντερ, κλινικός καθηγητής της γυναικολογικής ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, που ασχολήθηκε με την εν λόγω υπόθεση.