«Τσαρλατάνους» χαρακτήρισε τους επιστήμονες που διαφωνούν με τα κυβερνητικά μέτρα για τον Covid-19 ο Α.Σκέρτσος

2021-10-09 09:37

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε «τσαρλατάνους» όσους επιστήμονες διαφωνούν με τα κυβερνητικά μέτρα για τον Covid-19 και κάλεσε τους πολίτες να ακούν... «τους πραγματικούς ειδικούς».

Ποιους όμως «ειδικούς» αυτούς που «φυλάκισαν» με lockdown την Ελλάδα επί 1,5 χρόνο και οδήγησαν σε 15.000 με Covid-19;

 
 
 

Τους «ειδικούς» που οδήγησαν την Ελλάδα στο να έχει περισσότερους νεκρούς από την πανδημία από την Σουηδία που τα είχε όλα ανοιχτά; Αυτούς τους «ειδικούς»;

Στο άρθρο που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξαπολύει ευθείες βολές κατά της αντιπολίτευσης, και δη της αξιωματικής, για τη στάση της στο θέμα. 

Χαρακτηρίζει «εξαιρετικά στενάχωρο» το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα καθημερινά χάνουν τη ζωή τους περίπου 30 συνάνθρωποι μας και ταυτόχρονα «θλιβερό» για τον πρόσθετο λόγο «διότι θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει τη ζωή τους αν είχαν εμβολιαστεί, καθώς 9 στους 10 ασθενείς που νοσούν βαριά και καταλήγουν είναι ανεμβολίαστοι. 

 

Εν κατακλείδι, «το μήνυμα είναι ένα: Ακούμε τους πραγματικούς ειδικούς - και όχι τσαρλατάνους - και εμβολιαζόμαστε, για να σβήσουμε τον κίνδυνο του ιού πάνω και από τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας».